Säkerhetsexpert: Vi ser en kontra-statskupp genomföras i USA

Av | 20 november, 2017

I all hemlighet har Hillary och Bill Clinton försökt genomföra en statskupp i USA. Nu avslöjar en känd säkerhetsexpert att säkerhetsfolk i CIA och FBI tröttnat på all korruption i Vita Huset – och stoppar kuppmakarna genom en tyst kontra-statskupp på internet.

De allra senaste månaderna har oron spridit sig i USA i takt med allt fler besvärande avslöjanden om den utbredda korruptionen som omger Vita huset, Clinton-parets stiftelse Clinton Foundation och Demokraternas misstänkta valfusk i presidentvalsrörelsen. För drygt två veckor sedan avslöjade den konservative frilansjournalisten James O’Keefe och Project Veritas Action att demokraterna riggat presidentvalsrörelsen till Hillary Clintons fördel så att hon ska kunna bli USA:s första kvinnliga president.

Under gårdagen steg säkerhetsexperten Steve Pieczenik fram i programmet Steve Pieczenik TALKS och berättade att Hillary och Bill Clintons tysta statskupp stoppats av en lika tyst kontra-statskupp iscensatt av säkerhetsfolk verksamma inom CIA och FBI.

Vi var trötta på korruptionen och bestämde oss för att göra någonting för att rädda republiken, säger Steve Pieczenik.

Den planerade statskuppen och kontra-statskuppen har genomförts i två steg. Först har Hillary och Bill Clinton och deras medlöpare sett till att korrumpera Vita Huset, rättsapparaten, CIA, FBI, justitieministern Loretta Lynch och FBI-chefen James Comey. På det sättet har Clinton-paret kunnat se till att alla är inblandade på ett eller annat sätt i för att bana väg för Hillary Clinton att gripa makten i Vita Huset. Clinton-parets statskuppsplaner genomskådades dock av säkerhetsfolk och andra aktörer i tid. De valde att gå ihop och initiera en kontra-statskupp med hjälp av Julian Assange och Wikileaks.

I över en månads tid har Wikileaks dagligen läckt en stor mängd Podestamejl som beskriver maktspelet och korruptionen hos Clinton-kampanjen och demokraterna. I takt med allt fler besvärande avslöjanden har Hillary och Bill Clintons ställning försvagats.

Återigen USA, vi genomgår en större övergång och det vi bevittnar kan bäst beskrivas som den andra amerikanska revolutionen, påminner Steve Pieczenik tittarna.

De senaste dagarna har händelseutvecklingen varit bortom Clinton-parets och deras medlöpares kontroll. När James Comey i fredags tvingades återuppta FBI:s utredning om Hillary Clinton och mejlen som upptäcktes när New York-polisen undersökte den pedofilimisstänkte Anthony Weiners laptop så kunde alla som var inblandade i kontra-statskuppen öppet börja agera mot Obama-administrationen:

Vi tänker ställa USAs president, Loretta Lynch och många andra inblandade i korruptionen till svars. Vi tänker se till att Obama avgår frivilligt utan att begå någon form av förräderi, förklarar Steve Pieczenik.

Han menar att det här är den första gången i världshistorien som en hemlig statskupp och en lika hemlig kontra-statskupp initieras och äger rum på internet.

Jag vill att ni ska förstå vad som händer i republiken. Ett ögonblick av historia utspelar sig nu framför oss. Och jag är mycket stolt över att få lov att förklara allt för er, avslutar Steve Pieczenik.

Av Carl Gram

Artikeln publicerades ursprungligen av Nya Dagbladet 2 november, 2016.

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar