Bernard Kerik: ”Socialism nu ett större hot än terrorism”

Av | 11 september, 2021

Bernard Kerik var New York-polisens högsta chef när 9/11 inträffade i New York. I en intervju minns han tillbaka på åren som gått och när han blickar framåt ser han nu socialism som ett större hot än radikal islam.

newsgram | Nynäshamn den 11 september 2021

| POST-9/11 | Bernard Kerik var högsta polischef i New York när staden drabbades av 9/11 och han minns det som om det vore igår.

Det går inte en dag som du inte reflekterar, minns något, tänker på en person eller någonting som hände den dagen, säger Bernard Kerik till Newsmax magazine.

Han fortsätter.

Till denna dag, om jag ser ett plan flyga över Hudsonfloden, är min uppmärksamhet inriktad på det planet.

Nästan omgående etablerade mainstream media och public service över hela världen narrativet att Usama bin Laden och den terrorstämplade radikala militanta islamistiska rörelsen Al-Qaida var inblandat i 11 september-terrorattackerna mot USA – fast ingen visste någonting timmarna efter att tvillingtornen och World Trade Center byggnad 7 i byggnadskomplexet World Trade Center på södra Manhattan i New York kollapsade i någonting som ser ut att vara kontrollerade sprängningar av höga byggnader. I efterhand har globalisterna använt 9/11 för att rättfärdiga militär inblandning i bland annat Afghanistan, Irak och andra länder i Mellanöstern och Nordafrika. Uppenbara lögner användes för att legitimera kriget mot terrorism över hela världen. Priset i mänskligt lidande har varit ofantligt – såväl hos soldater som tvingats ut på slagfälten för att strida och hos civilbefolkningarna i de länder som drabbades av någonting som liknar en vendetta. Men börjar man räta ut de frågetecken som omgärdar narrativet 9/11 visar det sig att media och ledande politiker kan ha gjort sig skyldiga till att peka ut fel parter som högst ansvariga – Cynthia McKinney är en amerikansk politiker och miljöpartist. Hon har vid flera tillfällen ifrågasatt den officiella versionen av 9/11 och nämnt att sionister låg bakom 11 september-terrorattackerna mot USA.

I detta inlägg på Twitter skriver hon att The Washington Times publicerade en artikel 10 september 2001 (alltså dagen före 9/11, reds. anm) där USA:s armé rapporterade att Israels underrättelsetjänst Mossad var tillräckligt slipade för att attackera amerikanska styrkor och skylla allt på araber/palestinier. Dagen därpå inträffade 9/11 och muslimer över hela världen pekades ut som potentionella terrorister.

Händelserna i New York för tjugo år sedan kom att stärka banden mellan bland andra Rudolph Giuliano och Bernard Kerik. De blev vänner för livet, både i vått och torrt. För tillsammans med New Yorks förra borgmästare Rudolph Giuliano tog Kerik och många andra hand om en lamslagen stad i chocktillstånd medan resten av världen tittade på. Giuliano kom att personifiera själva sinnebilden av en hjälte när han med lugn och empati tröstade New York-borna. Under de här dagarna lämnade Kerik aldrig Giulianos sida, skriver The Press Democrat. När Rudolph Giuliano klev av som borgmästare i New York följde Bernard Kerik med honom och började arbeta för Giulianos firma i säkerhetsbranschen.

Bernard Kerik, september 2001. Foto: NEW YORK DAILY NEWS ARCHIVE

När president George W. Bush ville ha med Bernard Kerik i sin administration i Vita huset började problemen. Kerik tvingades tacka nej till uppdraget som minister för inrikes säkerhet 2004. Det hade framkommit att han haft en person anställd som barnflicka och hembiträde som inte hade papperena i ordning. Mångåriga rättsliga tvister följde. Långt senare kom president Donald Trump att benåda honom i 2020.

Bernard Kerik tror att Amerika står bättre rustat i dag än för 20 år sedan när det gäller underrättelseförmåga och hotet från terrorism.

Men det betyder inte att du kan sänka garden. Du måste fortsätta vara vaksam eftersom självgodhet är det som dödade oss tidigare, säger han.

Bernard Kerik har också ändrat uppfattning om vad som är det största hotet mot Amerika. Han brukade säga radikal islam, men förklarar i intervjun att ”det tror jag inte längre på.”

Jag tror det största hotet mot detta land i dag är socialism, infusionen av socialism, säger han.

Av Carl Gram

Redigering 10 september 2022: Från: ”- fast ingen visste någonting timmarna efter att tvillingtornen i byggnadskomplexet World Trade Center på södra Manhattan i New York kollapsade i någonting som ser ut att vara kontrollerade sprängningar av höga byggnader.” – till: – fast ingen visste någonting timmarna efter att tvillingtornen och World Trade Center byggnad 7 i byggnadskomplexet World Trade Center på södra Manhattan i New York kollapsade i någonting som ser ut att vara kontrollerade sprängningar av höga byggnader.”

Kommentar: Jag började skriva om den ursprungliga texten kanske en-två timmar före inställd publiceringstid. Mitt i all brådska för att hinna ändra om texten i tid till publiceringstillfälle tänkte jag inte på betydelsen av byggnad 7 som är ett av många frågetecken kring det officiella narrativet om 9/11.

I snart ett års tid har jag stört mig på att byggnad 7 inte fanns med i texten och nu när årsdagen infaller tycker jag det är ett bra tillfälle att skriva om texten. Jag har inte riktigt koll på alla detaljer för att kunna välja ut en riktigt bra källa som ifrågasätter det officiella narrativet, och har därför letat upp några nya Twitter-inlägg samt wikipedia-artikeln.

Källor: ”7 World Trade Center” – Wikipedia svenskspråkig artikel

Twitterkommentar om presskonferens med Donald Rumsfeld den 10 september 2001 att Pentagon saknade en massa pengar (Twitter): ”September 10th, 2001 and their office was in World Trade center building #7. You be the judge!”

Twitterkommentar om Donald Rumsfelds presskonferens ovan: ”The whole thing like JFK was in house. Nobody even mentions building 7 that fell down on it’s own after the BBC told you it had collapsed. They have given enough evidence to people over the years it was an inside job. But would a government do that to its own. Oh yes.”

Twitterkommentar om att BBC rapporterade att byggnad 7 kollapsat innan den ens gjort det: ”#Building7 den tredje skyskrapan som föll som en kontrollerad sprängning på 9/11, rapporterades ha fallit innan den föll.

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar