Australien behöver vår hjälp

Av | 3 december, 2021

Liksom Finlands kamp mot bolsjevikerna i öst under andra världskriget var Sveriges sak är Australiens kamp mot covid-19-tyranni också Sveriges sak. Det som hände var att bolsjevikerna ömsade skinn och började kalla sig för liberaler i väst – den här gången står mänsklighetens överlevnad på spel.

newsgram | Nynäshamn den 3 december 2021

| FÖRÄNDRINGENS VIND | Australien är inte längre de ungas och frias land. Det är nu ett land som kännetecknas av splittring, utpressning, tvång, diskriminering och medicinsk apartheid.

Ett land där rörelsefrihet, yttrandefrihet, religionsfrihet och åsiktsfrihet inte längre råder. Det är olagligt att protestera och polisen måste upprätthålla en korrupt politik för att behålla sina jobb. Polisen skjuter demonstranter i ryggen när de flyr.

Tusentals demonstranter i en covid-19-protest i Sydney i somras. Foto: Getty Images

Läkare och sjuksköterskor får inte säga något, annars förlorar de sin legitimation. Människor förlorar sina jobb för att de inte vill ha den experimentella covid-19-injektionen. Papper måste visas upp för att man ska få gå och handla, och barn missar skolan och gör självmordsförsök i en hög takt.

Australien behöver vår hjälp …

 

En SOS från Australien-manifestation äger rum kl 12 lördagen 4 december på Klarabergsviadukten 63 utanför Australiens ambassad i Stockholm.

Källa:

Australia Needs Our Help

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar