Carrie Underwood vill att hennes barn ska få en normal uppväxt

Av | 9 mars, 2020

Att växa upp i skuggan av två berömda föräldrar är inte alltid det lättaste. Sångerskan Carrie Underwood och hennes make Mike Fisher vill att deras två söner ska få en så normal barndom som möjligt, trots parets kändisskap.

newsgram | Nynäshamn den 9 mars 2020

| KRISTEN LIVSÅSKÅDNING | Trots ett hektiskt schema är barnen allra viktigast i den amerikanska country- och popsångerskan Carrie Underwoods liv. Så pass viktiga att hon och maken Mike Fisher (före detta ishockeyproffs, reds. anm.) dagligen diskuterar vid frukostbordet vilken slags start de vill ge sönerna Isaiah, 5, och Jacob, 1, på livet. Paret har kommit fram till att barnen ska få en normal uppväxt och en sund syn på livet.

Carrie Underwood. Foto: Jason Kempin/SiriusXM

 

Carrie Underwood berättar i en intervju att hon och maken gör sitt bästa för för att sönerna ska få en så ”normal” barndom som möjligt, trots föräldrarnas berömmelse.

Det är jobbigt med det här sättet att leva och det gör mig stressad, säger hon till People Magazine.

Carrie Underwood, 36, och maken Mike Fisher, 39, diskuterar ofta ämnet. De möttes backstage på en av sångerskans konserter i 2008. De är kristna och paret gifte sig vid en stor bröllopsceremoni i 2010.

 

Den flerfaldiga Grammy-vinnaren lever inte ett typiskt Hollywood-liv. Mesta tiden bor hon i Nashville istället för Hollywood. Allra helst skulle hon vilja stanna hemma och mysa med maken Mike i soffan istället för att gå ut.

Nyligen sa Isaiah att mitt jobb är att tvätta och på något vis tyckte jag om att höra det, eftersom jag inte vill att han ska veta vad jag gör. Inte för att jag vill hålla honom ovetandes, men jag mådde bra av att han ser mig göra mamma-grejer, säger Carrie Underwood.

När hon har en stund över för sig själv tränar hon. Träningen hjälper henne att komma i balans.

Det är min passion, säger Carrie Underwood.

Efter att ha fått sin andra son erkänner hon att hon kände krav från omgivningen att komma tillbaka lika snabbt som hon gjorde efter födseln av den första sonen.

Efter att ha fått mitt första barn kändes det som att jag kom tillbaka snabbt. Och efter Jake, var det som min kropp behövde en minut för att komma tillbaka till mig. Det var frustrerande, eftersom jag tänkte: ”Varför var det inte som första gången?” säger Carrie Underwood.

Hon konstaterar att hon är fyra år äldre och har förändrat sitt sätt att tänka. Hon jobbar fortfarande lika hårt som förut, men tillåter sig själv att slappa av.

Jag tänker bara: ”Var snäll mot dig själv.” Det är konstigt vad vi kvinnor gör mot oss själva. Vi är troligen våra tuffaste kritiker, säger Carrie Underwood.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar