Försökte Pelosi & Schumer dra in Trump i ett krig mot Iran?

Av | 23 juni, 2019

En videofilm avslöjar hur demokraterna Chuck Schumer och Nancy Pelosi står och jublar på parkeringen utanför Vita huset. Kritiker menar att videon visar demokraternas skadeglädje över att ha lurat in president Donald Trump i ett krig mot Iran – medan en kinesisk MSM-journalist hävdar att glädjescenerna i själva verket handlar om att Schumers mamma tillfrisknat.

newsgram | Nynäshamn 23 juni 2019

| TROJANSKA HÄSTAR | I fredags innan USAs president Donald Trump beslutade sig för att inte bomba iranska mål som vedergällning för att Iran skjutit ner en obemannad amerikansk drönare träffade han ledare från kongressen i Vita huset för att diskutera den uppkomna situationen.

Det har visat sig att Trump tyckte att 150 döda iranier var ett alldeles för högt pris för en nerskjuten obemannad drönares skull. Därför avbröt han den militära operationen i sista stund.

Går det att lita på Chuck Schumer och Nancy Pelosi? Skärmdump: The Gateway Pundit

 

Efter mötet kunde demokraternas ledare Chuck Schumer och Nancy Pelosi ses jubla utanför Vita huset. Schumer är senatens minoritetsledare medan Pelosi är representanthusets talman. En film avslöjar att när de närmade sig sina bilar gjorde Schumer segertecknet med sina händer samtidigt som Pelosi log brett och hejade på allt hon kunde.

 

Efteråt har mainstream media-journalister kommit till undsättning för att bortförklara Chuck Schumers och Nancy Pelosis agerande. Vita huset-reportern Seung Min Kim hävdar att glädjescenerna berodde på att Chuck Schumer precis berättat för Nancy Pelosi att hans mamma kommit hem från sjukhuset och är OK.

 

Men The Gateway Pundit menar att allt handlar om att demokraterna ville att Trump skulle fatta ett felaktigt beslut så att de kunde kritisera honom för att dra in USA i ännu ett blodigt krig.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar