Greta Thunberg: ”Om vi kan rädda bankerna, då kan vi rädda världen”

Av | 18 september, 2019

Till sist kastade 16-åriga Greta Thunberg av sig masken inför åhörare i New York och avslöjade för alla att hon förstår bankernas betydelse i världspolitiken. Detta hände förra veckan under ett evenemang i New York där hon lyfte idén att ”om det går att rädda bankerna – då går det också att rädda världen.”

newsgram | Nynäshamn 18 september 2019

| PSYOPS-KAMPANJER | Svensk media har bemött klimatalarmisten Greta Thunbergs framträdande på ett evenemang i New York förra måndagen med största möjliga tystnad. Antagligen för att den 16-åriga Greta Thunberg för en gångs skull talade om någonting som styr all slags politik – nämligen bankerna.

 

Greta Thunberg deltog på ett arrangemang som anordnades av den judiska författarinnan Naomi Klein. På en fråga från Klein att många verkar tycka att det är ”alldeles för dyrt” för att göra någonting åt klimatfrågan, svarade hon.

Om vi kan rädda bankerna, då kan vi rädda världen, sa Greta Thunberg inför åhörarna på eventet i New York.

Hon förklarade för publiken att ”om det finns någonting som vi inte saknar i den här världen så är det pengar.” Greta Thunberg sa även att ”många saknar pengar men inte regeringar och de människor som har makt.” Efter en stunds fördjupning i frågan avslutade hon med att säga att ”det enda som saknas är politisk vilja och social vilja för pengarna finns.”

På något konstigt vis måste Greta Thunberg gjort en så kallad freudiansk felsägning eller så hade hennes PR-stab inte briefat Greta tillräckligt mycket i förväg.

 

I många år har samhällsdebattören Lars Bern talat om att FNs Parisavtal (som USAs president Donald Trump saboterade genom att vägra skriva under det, reds. anm) i grund och botten handlar om att ”den västliga makthegemonin vill hålla tillbaka den ekonomiska utvecklingen i resten av världen”. Detta genom nationella utsläppskvoter som gör att fattiga länder aldrig kan komma ikapp rikare länder i välstånd. Det är numera allmänt känt att globalisterna använder FN för att konsolidera makt och rikedom till den allra rikaste 1-procenten av världsbefolkningen.

I en annan artikel på bloggen Anthropocene beskriver Lars Bern hur ”globalisterna under Rockefellers ledning redan på sextiotalet gjorde ett försök att skrämma mänskligheten med hungerkatastrofer orsakade av överbefolkning.” Enligt Bern handlar globalisternas politiska kampanjer om att ”etablera ett mer globalt styre genom att skrämmas.” Om man ska tro på så kallade experter som får använda globalisternas medieplattformar för att torgföra budskapet att mänskligheten bara har 8-9 år på sig att ändra kurs i klimatfrågan. Annars går jorden under. Det är också det talmanus som Greta Thunberg vanligtvis håller sig till i offentliga sammanhang.

Hinner globalisterna genomföra sina planer i tid?

Av en ren tillfällighet sammanfaller klimataktivisternas tidshorisont med förverkligandet av FNs agenda 2030. Den går ut på att befolkningarna i rika länder (läs länder med européer bosatta företrädesvis i Europa, Nordamerika och Australien, reds. anm) ska få det sämre ställt, medan fattiga i den tredje världen ska få det bättre rent ekonomiskt. Istället för att se till att människor i exempelvis Afrika och Mellanöstern på plats i sina hemländer kämpar för att förbättra och utveckla sina samhällen till någonting mycket bättre har man dragit igång en stor migrationskarusell som är på god väg att destabilisera rika europeiska länder.

Greta Thunberg besökte Washington DC den 13 september 2019 – detta för att delta i en klimatstrejk. Foto © Aaron Schwartz

 

Under många år har globalisterna använt krigsflyktingar som smörjmedel för att pusta liv i bankernas balansräkningar. Nu är de stora krigen på väg att ta slut. I Sveriges fall har man tillfälligt löst detta åt bankerna genom att öka anhöriginvandringen. Men det kommer säkert inte dröja lång tid innan globalisternas propagandamaskineri (läs traditionella medier som DN och SVT, reds. anm) börjar propagera för att nu är det dags att välkomna klimatflyktingar till Sverige och andra europeiska länder.

För i en bankirs värld är 100,000-tals bidragsmigranter alltid mer värdefulla än några gästarbetare. För att hålla liv i en bidragsmigrant i kalla Sverige måste bankerna låna ut pengar till stat, landsting och kommuner – medan gästarbetaren klarar av att försörja sig själv genom lönen från arbetet här. Många tror att politiker och makthavare drivs av idealism och humanism. I själva verket har bankerna varit motorn för all politik under de senaste tvåhundra åren.

 

Tidigare har globalisterna kunnat göra en återställning av det globala finansiella systemet med jämna mellanrum genom att fixa krig. På det sättet kunde journalister och politiker först använda argumentet att länder måste låna pengar för att ha ett försvar ifall det blir krig. Därefter, när kriget väl är avslutet, berätta för medborgarna att nu måste landet i fråga låna pengar för att återuppbygga allt som blivit förstört.

Men den här gången går inte längre att göra någon sådan återställning av bankerna. Det beror dels på att skuldberget har växt alldeles för mycket och dels på att internet har utvecklats till en slags väckelserörelse där miljoner människor över hela världen dagligen bildar varandra genom att söka efter relevant information om hur det verkligen står till.

Ingen utom 16-åriga Greta Thunberg vet vad hon riktigt tänkte på när hon tog upp bankerna under eventet i New York. Men nu finns bankfrågan på agendan. Den kan användas av aktivister över hela världen för att upplysa folk varför globalisterna ständigt lanserar nya agendor som flyktingar, HBTQ och klimatalarmism.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar