Massprotester mot coronapass och Covid-tyranni i Melbourne

Av | 22 september, 2021

Historiska scener utspelar sig i Melbourne där stadens invånare en masse har fått nog och beger sig ut på gatorna och kämpar för att återta de medborgerliga friheter som har gått förlorade under coronaplandemin. I täten för demonstrationerna i Melbourne står byggnadsarbetarna – de protesterar mot en annalkande global hälsodiktatur.

newsgram | Nynäshamn den 22 september 2021

| FRIHETSKAMPEN I AUSTRALIEN | Under en längre tid har civilbefolkningen tagit sig ut på gatorna i Melbourne i något som kan beskrivas som en massiv revolt mot Covid-19-tyrannin, vilket symboliserar globalistagendans dödsryckningar när världen bevittnar en förtryckt befolkning slåss för att återfå sin frihet i landet Down Under, rapporterar National File. En nämnvärd situation utspelar sig i Melbourne, Australien, där tusentals på tusentals anti-Covid-tyranni demonstranter har gått ut på gatorna i en stor revolt mot landets regering.

 

Videos som cirkulerar på nätet avslöjar stora sammandrabbningar mellan medborgare och maskbärande kravallklädda poliser, som kämpar för att hålla tillbaka den otåliga folkmassan som söker att återta de friheter de en gång i tiden hade innan det hänsynslösa påtvingandet av en av de mest totalitära Covid-19-svaren på pandemi som världen någonsin har bevittnat.

Om människor över hela världen hade lyssnat på Nobelpristagaren Luc Montagnier redan i april förra året hade situationen kunnat vara annorlunda. Amerikanska RAIR Foundation USA berättar i en artikel att Montagnier sa i en intervju att coronaviruset har tillverkats av molekylärbiologer och att labbviruset senare har läckt från ett kinesiskt laboratorium och bär på HIV DNA – dessutom skriver RAIR Foundation att etablissemangets media reagerade snabbt och brutalt på Montagniers banbrytande upptäckter genom att förtala honom. Men Luc Montagnier är inte ensam i sina uttalanden om coronaviruset – i februari 2020 bekräftade ett indiskt laboratorium att coronaviruset hade minst fyra proteininsatser från HIV som var biokonstruerade.

Demonstranter i Melbourne, Australien. Skärmbild: National File/ Twitter

Protesterna kommer strax efter att regeringen har beslutat att lägga ned byggnadsbranschen i två veckor på grund av motstånd mot vaccinationsdirektiven. Australiens regering har varit föremål för utbredd kritik och fördömanden på grund av den politik som införts för att bekämpa coronaviruset, vilket har decimerat medborgerliga friheter för medborgare över hela landet. National File har tidigare rapporterat om att Dan Andrews, premiärminister i den australiensiska staten Victoria, väckte ilska när han nyligen meddelade att landet kommer gå vidare genom att helt enkelt hålla människor i ”lockdown” och börja se till att de som inte har tagit Covid-vaccin är ”utestängda” från normalt liv.

Efter implementeringen av tyrannisk statlig övervakning, lockdowns, tvångsvaccinationer, munskyddsregler, familjeseparationer, Covid-19-koncentrationsläger, och landsomfattande 1984-liknande jakt på sådana som bryter mot restriktioner, har Australiens regering stött på motstånd att ompröva deras tillvägagångssätt, då stora folkmassor med australiensiska medborgare står utanför parlamentet och kräver omedelbara och drastiska förändringar (till det bättre).

Samtidigt förbereder sig advokater i Australien på att ta den juridiska kampen till högsta domstolen mot tvångsvaccinationer, och vinner mark allt eftersom processen fortskrider. Under tiden står Australiens regering inför tidens prövning när världen tittar på i spänning, och undrar vilka steg regeringen kommer ta härnäst. Om australiensiska folkets ansträngningar bär frukt, skulle det vara ett hårt slag mot globalistagendan eftersom flera västerländska regeringar har anammat Australiens politik under täckmanteln att allt handlar om att bekämpa Covid-19.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar