Q – en game changer för att störta den globala eliten?

Av | 29 december, 2017

Under hösten har användaren Q lämnat kryptiska meddelanden på amerikanska chattforum. Det har skapat ett narrativ om att Donald Trump är i färd med att rensa Washington D.C. på korruption och välta etablissemanget åt sidan. Nu väntar alla spänt på följderna av den exekutiva order som presidenten utfärdade några dagar före julfirandet – om att blockera tillgångar för personer som varit inblandade i mänskliga övergrepp och korruption.

[NewsGram – Nynäshamn 1 januari 2018]

I den allra första globala utblicken granskar newsgram de kryptiska meddelanden som Q har lämnat till omvärlden. Utifrån dessa meddelanden på 4chan och 8chan har några pusselbitar lagts på plats för att finna en förklaring till några av de omvälvande händelser som har skakat världen under hösten. Ska vi tro på Q hänger allt ihop. Syftet är att komma åt världsomfattande korruption och mänskliga övergrepp mot kvinnor och barn. Begångna av en global elit.

Internet och sociala medier har skapat oanade möjligheter för aktörer som önskar mobilisera sina anhängare – och dela med sig av kunskap för att den vägen kunna lägga fram fakta som annars hade varit alltför magstarka för allmänheten att smälta. Sedan 28 oktober förra året har det pågått livliga diskussioner i sociala medier över hela världen för att försöka avkoda de kryptiska meddelanden som den eller de personer som använder alias ”Q” har publicerat i amerikanska chattforum.

Spekulationerna går ut på att den eller de personer som använder Q-kontot verkar tillhöra underrättelsevärlden och gör det för att meddela sig till direkt till andra som motarbetar Deep State om vad som är i görningen. Att de meddelanden och frågeställningar som har lämnats är av sådan karaktär att man måste vara insatt och kunnig för att kunna göra det. Samtidigt ger frågorna som Q ställer upphov till intressanta diskussioner om vår samtid som skapar ett gemensamt narrativ som allt fler kan ansluta sig till.

Follow The White Rabbit

Att följa Qs kryptiska – men ändå rätt uppenbara meddelanden – är detsamma som att få sig till livs en historielektion om den globala elitens förehavanden i det fördolda. Allting tyder på att den eller de personer som använder Q för att meddela sig till omvärlden, är insiders i president Donald Trumps absoluta närhet. Den slutsatsen drar många efter det att Donald Trump hade kvittrat ut en bild på den sociala medieplattformen Twitter – när man klickar på ”spara som” på bilden får man upp ett meddelande om att den har sparats som DOITQ.

Calm Before The Storm

Efter hand har intresset kring Q blivit så stort att det har plockats upp som en nyhet av den alternativa mediejätten Infowars som har miljonpublik över hela världen. Programledaren Alex Jones bekräftade på julaftonen att de uppgifter som Q lämnat, stämmer överens med den information som Infowars får från bland annat Pentagon och Vita Huset.

Jag vet att vem det än är som ger Q information så finns den på skeppsdäcket. Är nära presidenten. Tillhör säkerhetstjänsten. Vem det än är som ger informationen, oavsett om det är någon inom säkerhetstjänsten eller om de ger det till någon. Bilderna på fotot vid fönstret på Air Force One och allt annat. Jag vet att allt som de ger är korrekt, säger Alex Jones.

Han tillade.

Alla är besatta av Q. Han är bra. Poängen är att DrainTheSwamp verkligen äger rum. Vi har avgångarna. Vi har FBI som för tre veckor sedan släppte den förödande mejlkonversationen mellan FBI och McCain (red. republikanen John McCain) för att sätta dit Trump under valet.

 

Enligt Alex Jones kan Qs meddelanden till omvärlden kopplas till Donald Trumps ansträngningar för att få bort korruptionen från Washington D. C. i USA. För att lyckas behövde pengakranen stängas av för att stoppa flödet av pengar till korrumperade politiker och salafistiska och wahabistiska rörelser i västvärlden. Det ordnade den 32-årige kronprinsen Mohammed bin Salman i Saudiarabien när han i början av november månad förra året genomförde en statskupp i huvudstaden Riyad. Saudiarabien har nämligen varit centrum för världsomfattande korruption – där rika saudiska prinsar och saudiska miljardärer har mutat makthavare i andra länder. Hundratals saudiska prinsar och miljardärer omhändertogs och frihetsberövades. De sattes i husarrest på ett lyxhotell och deras bankkonton frystes för att stoppa pengaflödet utomlands. Miljardären Mohammed Al-Ammoud, som äger det svenska oljebolaget Preem, har inte gett ifrån sig något livstecken alls till sitt managementbolag i London eller till sin familj sedan han frihetsberövades i början av november förra året uppger Preems presstjänst till newsgram.

Follow The Money

En annan person som frihetsberövades under statskuppen i Saudiarabien är en av världens allra rikaste och mäktigaste män – prins Al-Waleed bin Talal. Han har fått nästan alla sina tillgångar konfiskerade – rykten gör gällande att den saudiske prinsen torterades hängandes upp och ner på lyxhotellet av inhyrda amerikanska säkerhetsstyrkor för att skicka budskapet ”Gör som vi säger!” till de andra som hålls i fångenskap.

Några dagar före statskuppen i Saudiarabien lämnade Q meddelandet till sina följare att kolla upp spåret ”huma”. Det handlar dock inte om Huma Abedin – Hillary Clintons saudiska assistent. Utan om HUMA – Harvard University Muslim Alumni. Detta försatte Barack Obama i en besvärlig sits. Det visade sig att prins Al-Waleed bin Talal, som frihetsberövades under den saudiska statskuppen i Riyad, finansierat Barack Obamas studier vid Harvard University från 1988 till 1991. Ännu har inte Barack Obama offentligt kommenterat de besvärande uppgifterna om att prins Al-Waleed bin Talal betalade för Obamas Harvardstudier. Däremot framträdde Barack Obama i ett tv-program 1 december på Världsaidsdagen – där han kallade programledaren Jimmy Kimmel för en politisk aktivist och den irländske rocksångaren Bono för en Ring Master. Kommentarer som Qs följare fann märkliga. Det kan höras här.

I mitten av oktober förflyttade den ungerskfödde valutahandlaren George Soros 18 miljarder USD från sin privata förmögenhet till Stiftelsen Open Society. Någonting som upprörde den brittiske EU-parlamentarikern Nigel Farage. Han undersökte vilka EU-parlamentariker som haft samröre med Stiftelsen Open Society och som enligt Farage-rapporten stod på George Soros lönelista. Så här lät det när Nigel Farage höll ett brandtal i EU-parlamentet i Strasbourg mot global korruption.

Jag befarar att vi kan se den största omfattningen av politiskt fusk internationellt i historien. När vi pratar om offshore-pengar, när vi pratar om politiskt subversiv verksamhet, när vi pratar om hemliga samarbeten, undrar jag om vi tittar på fel ställe.

Nigel Farage fortsatte.

Och jag säger det eftersom George Soros nyligen gav Open Society, som naturligtvis kämpar för fri rörlighet av människor och överstatliga strukturer såsom den Europeiska Unionen, 18 miljarder dollar. Och hans inflytande här och i Bryssel är verkligen extraordinärt.

Han avslutade med att tänka högt en kort stund.

Jag undrar bara, när vi pratar om politiskt subversiv verksamhet, när vi pratar om samarbeten. (tankepaus) Jag undrar om vi tittar på fel ställe? Detta parlament bör inrätta en särskild kommitté för att undersöka allt detta. Jag fruktar att vi kan betrakta den största graden av internationellt politiskt fusk i historien.

The Storm Is Here

I samband med att president Donald Trump utfärdade en exekutiv order 21 december förra året – för att frysa tillgångar som tillhör personer som varit inblandade i mänskliga övergrepp och korruption – så släppte en av Qs följare ett dokument som innehåller samtliga meddelanden som Q har lämnat på 4chan och 8chan. Youtube-bloggerskan Tracy Beanz sände ett program där hon – och följarna – gick genom Q-dokumentet steg för steg för att förstå vad som händer.

Om du följer några av de här organisationerna kommer du att hitta kopplingar till Soros. Jag kan nästan garantera det. De kommer nödvändigtvis inte namnge honom direkt, säger Tracy Beanz.

Hon fortsatte.

Tror ni inte att han har pengar liggande i någon av de här organisationerna? Energi, gruvdrift och petroleum. Han har definitivt det!

Där står Qs alla följare nu. Allt som är känt är det att president Donald Trump har utfärdat en exekutiv order som kan innebära att familjer och släkter som tjänat ihop till sin förmögenhet under flera århundranden kan se tillgångarna konfiskeras – likt prins Al-Waleed bin Talal i Saudiarabien som har blivit av med nästan hela sin förmögenhet. De senaste dygnen har internet surrat av rykten om att Gitmo-basen ställts iordning för att inkvartera uppemot 10 000 personer och att några av de allra mäktigaste personerna i världen befinner sig i trubbel.

Frågan som alla ställer sig är.

Var är bröderna Podesta, George Soros, Bill och Hillary Clinton, Barack Obama och Jacob Rothschild?

 har lyckats åstadkomma en cliffhanger värdig en episk Hollywood-film.

Av Carl Gram

Förtydligande 19/10-20: Det finns ingen QANON. Däremot finns det Q vs ANON som är skilda ifrån varandra. I korthet publicerar användaren Q inlägg på nätet och därefter pågår crowdsourcing där Anon’s tolkar inläggen. Artikeln har uppdaterats genom att QANON ändrats till Q som är den korrekta termen i detta fall

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar