Sidney Powell: ”Presidenten måste slå tillbaka mot Demokraternas valfusk”

Av | 9 november, 2020

General Michael Flynns advokat Sidney Powell anklagar nu Demokraterna för att ha använt algoritmer och hackerverktyg för att stjäla röster från president Donald Trump och flippa över dem till demokraternas kandidat Joe Biden.

newsgram | Nynäshamn den 9 november 2020

| PRESIDENTVALET I USA | I det pågående efterspelet till presidentvalet i USA har förekomsten av misstänkt valfusk blivit ett hett ämne. Under helgen medverkade Sidney Powell och Tom Fitton i tv-programmet ”Lou Dobbs Tonight” – detta för att diskutera vad som egentligen hände i tisdagens presidentval i USA. Några ämnen som diskuterades var algoritmer och hackerverktyg som Hammer & Scorecard-teknologier.

Sidney Powell. Skärmbild: Fox Business Networks (FBN)

För allmänheten är Sidney Powell mest känd som general Michael Flynns advokat medan Tom Fitton leder organisationen Judicial Watch. Enligt Powell finns det konkreta bevis på att demokraterna organiserat valfusk genom att använda hammer & scorecard-teknologier för att flippa över röster från president Trump till demokraten Joe Biden.

Lou Dobbs: Dina tankar först nu när du vet att justitiedepartmentet är inblandat i denna granskning av valet?

Jag tror att det finns många saker de behöver undersöka, inklusive sannolikheten för att tre procent av röstetalet har ändrats i förskottsröstandet före valet som samlades in digitalt med hjälp av Hammer-programmet och ett program som heter Scorecard. Det skulle innebära ett massivt byte av rösterna som har skett över hela landet och förklarar mycket av det vi ser. Dessutom körde de en algoritm för att beräkna antalet röster som de behövde för Biden i specifika områden, säger Sidney Powell.

Hon tillägger.

Jag tror att det förklarar vad som hände i Michigan där datorfel resulterade i en ändring av rösterna motsvarande cirka 5500 röster till förmån för president Trump i bara ett av 47 distrikt. Alla dessa distrikt måste kontrolleras för samma tekniska fel i mjukvaran vilket skulle förändra resultatet i Michigan dramatiskt.

Tom Fitton kommer in i samtalet och påpekar att president Donald Trump var på väg att vinna presidentvalet i tisdags. Men något hände därefter i valprocessen som nu påverkar det amerikanska folkets tilltro till systemet.

Lou Dobbs: Nå, Sidney, låt oss gå tillbaka till Hammer & Scorecard. Är det namnen du använde för dessa program? Vad har man gjort åt det och i hur pass stor utsträckning användes de av rösträknarna i olika stater?

Jag tror att de användes väldigt brett, men inte av rösträknarna. De användes av grupper inom de demokratiska leden som hade tillgång till dessa program genom åtkomstpunkter hos regeringen som de har tillgång till och använde det olagligt för att byta ut röster i det här landet. Det här måste utredas. Troligen av presidentens mest betrodda militära underrättelsetjänstemän som kan komma in i systemet, säger Sidney Powell.

Hon konstaterar.

Presidenten måste slå tillbaka nu med alla medel till buds. Vi kan inte låta denna republik stjälas av demokraternas agenter. De vill förstöra republiken och göra den till ett socialistiskt land.

Av rapporter i media framgår det att president Donald Trump förberedde sig i förväg på att omfattande valfusk kunde förekomma i presidentvalet. Till exempel ställde hans kampanjorganisation iordning ett så kallat ”Election War Room” i Eisenhower Executive Office-byggnaden, som ligger bredvid Vita huset i Washington DC. Detta för att följa valet minutiöst och minska risken för valfusk.

Även om CNN och andra mediebolag över hela världen nu har utnämnt demokraten Joe Biden till ny president i USA är frågan ännu inte avgjord. Trumpkampanjen har redan aviserat att man kommer lämna in stämningar under måndagen – isåfall kommer frågan slutligen avgöras av USAs högsta domstol i Washington DC.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar