Trumpadministrationen var det stora samtalsämnet på förra årets Bilderbergmöte- ett år senare tycks det vara växande populism i Europa som skrämmer upp Bilderbergdeltagarna.
[newsgram – Nynäshamn 8 juni 2018]
Varje år samlas världens allra rikaste och mäktigaste personer bakom lyckta dörrar på ett lyxigt hotell någonstans i världen. Detta för att diskutera dagsaktuella frågor och dra upp riktlinjerna inför den närmaste framtiden. Bilderbergklubben samlar kungligheter, industrialister, bankirer, mediafolk och politiker – företrädesvis från Nordamerika och Europa.
You got to put the faces to the names, and we just did that. So far these are the people who will be attending the #bilderberg2018 meeting.
There are others who are not on the list but will be there, that's why we'll be documenting it on the ground so stay tuned for more. pic.twitter.com/0YtS4J5qd1
— Luke Rudkowski (@Lukewearechange) 6 juni 2018
Årets möte inget undantag. Egentligen skulle bilderbergarna ha samlats i Serbien – men i sista stund flyttades mötet till industristaden Turin i norra Italien. Under stort hemlighetsmakeri inleddes årets Bilderbergmöte således på torsdagen på lyxiga Lingotto Hotel i Turin, Italien, rapporterar den amerikanska finansbloggen ZeroHedge.
Viktiga strategiskt frågor som kommer att avhandlas de närmaste dagarna är populism i Europa, hur corporate media ska hantera ”post-truth” när Fake News-narrativet kraschlandat – och inte minst hur man ska få fart på användandet av artificiell intelligens i stor skala. Omvälvande förändringar är på gång.
Årets stora nyhet är dock att Vatikanen deltar på Bilderberg. Påven skickar nämligen kardinal Pietro Parolin till mötet i norra Italien. Ett annat namn på deltagarlistan som överraskar är att Kung Willem-Alexander av Nederländerna.
Nationalismens framfart i hela västvärlden har skakat om globalisterna rejält. Italien kan visa vägen för Sverige – och därmed resten av Europa.
Ifall du har missat det, har Europa drabbats av en politisk jordbävning. En händelse som skrämmer den globala eliten på riktigt. En dynamisk förändring jämfört med dagens ”status quo” som har pågått i flera generationer. Italien bildade en populistisk regering. Varför spelar det någon roll? Eftersom Italiens vänsterledda koalition är anti-massinvandring och euroskeptisk, så kan Italien fungera som en karta för resten av Europa, säger Paul-Joseph Watson, programledare på Infowars.
Han avslutar med att peka på Sverige.
Italien har sagt nej till massinvandring. Nej till EU. Nej till utraderandet av kulturella rättigheter. Och med början i Sverige i september kan vi verkligen börja hoppas på att resten av Europa gör detsamma.
Årets Bilderbergmöte äger rum mellan 7-10 juni i Turin, Italien.
Av Carl Gram