Bilderbergarna oroliga över populism i Europa – bjuder in Vatikanen

Av | 8 juni, 2018

Trumpadministrationen var det stora samtalsämnet på förra årets Bilderbergmöte- ett år senare tycks det vara växande populism i Europa som skrämmer upp Bilderbergdeltagarna.

[newsgramNynäshamn 8 juni 2018]

Varje år samlas världens allra rikaste och mäktigaste personer bakom lyckta dörrar på ett lyxigt hotell någonstans i världen. Detta för att diskutera dagsaktuella frågor och dra upp riktlinjerna inför den närmaste framtiden. Bilderbergklubben samlar kungligheter, industrialister, bankirer, mediafolk och politiker – företrädesvis från Nordamerika och Europa.

Årets möte inget undantag. Egentligen skulle bilderbergarna ha samlats  i Serbien – men i sista stund flyttades mötet till industristaden Turin i norra Italien. Under stort hemlighetsmakeri inleddes årets Bilderbergmöte således på torsdagen  på lyxiga Lingotto Hotel i Turin, Italien, rapporterar den amerikanska finansbloggen ZeroHedge.

Viktiga strategiskt frågor som kommer att avhandlas de närmaste dagarna är populism i Europa, hur corporate media ska hantera ”post-truth” när Fake News-narrativet kraschlandat – och inte minst hur man ska få fart på användandet av artificiell intelligens i stor skala. Omvälvande förändringar är på gång.

Nationalismen sveper fram i Europa. Först ut Italien – Sveriges tur nästa gång? Foto: YouTube

Årets stora nyhet är dock att Vatikanen deltar på Bilderberg. Påven skickar nämligen kardinal Pietro Parolin till mötet i norra Italien. Ett annat namn på deltagarlistan som överraskar är att Kung Willem-Alexander av Nederländerna.

Nationalismens framfart i hela västvärlden har skakat om globalisterna rejält. Italien kan visa vägen för Sverige – och därmed resten av Europa.

Ifall du har missat det, har Europa drabbats av en politisk jordbävning. En händelse som skrämmer den globala eliten på riktigt. En dynamisk förändring jämfört med dagens ”status quo” som har pågått i flera generationer. Italien bildade en populistisk regering. Varför spelar det någon roll? Eftersom Italiens vänsterledda koalition är anti-massinvandring och euroskeptisk, så kan Italien fungera som en karta för resten av Europa, säger Paul-Joseph Watson, programledare på Infowars.

Han avslutar med att peka på Sverige.

Italien har sagt nej till massinvandring. Nej till EU. Nej till utraderandet av kulturella rättigheter. Och med början i Sverige i september kan vi verkligen börja hoppas på att resten av Europa gör detsamma.

Årets Bilderbergmöte äger rum mellan 7-10 juni i Turin, Italien.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar