BREXIT: The Movie – Berättelsen om det brittiska folkets revolt mot globalisterna

Av | 24 januari, 2018

En historisk folkomröstning sommaren 2016 om Storbritanniens EU-medlemskap kom att bli vändpunkten för globaliseringen i västvärlden. När det brittiska folket reste sig upp mot etablissemanget och vände ryggen till det globalistiska EU-projektet – visade britterna för andra europeiska folk att det gick att göra uppror mot globalisterna och vinna striden. Här är dokumentären BREXIT: The Movie – den har setts av drygt tre miljoner tittare över hela jordklotet.

[newsgramNynäshamn 24 januari 2018]

De europeiska folkens revolt mot globalismen började med att britterna röstade för #Brexit i slutet av juni 2016. Folkens uppror fortsatte samma år med Donald Trumps seger mot etablissemangets kandidat Hillary Clinton i presidentvalet i USA. När britterna röstade ”ja” till att landet skulle lämna det globalistiska EU-projektet, blev svaret från etablissemanget i västvärlden att kräva avskaffandet av folkomröstningar.

 

Foto: The Irish Times

Etablissemanget försökte alltså att kväsa de europeiska folkens motstånd mot globalism. I Sverige lät det så här när Göran Rosenberg tog till ordet om folkomröstningen i Storbritannien som alltså mynnade ut i ett Brexit.

”Det finns de som påstår att folkomröstningar är den högsta formen av demokrati.

Tro dem inte.

Folkomröstningar är ett slag i magen på demokratin”, skrev Göran Rosenberg i en krönika i Sveriges Radio, SR.

En minnesvärd kommentar från en tittare på Youtube är denna:

Här är alltså dokumentären.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar