Brittany Pettibone: ”Om du krossar familjen, upplöser du samhället”

Av | 17 januari, 2019

Den konservativa aktivisten Brittany Pettibone har skrivit en bok som ska hjälpa unga tjejer att må bättre. Hon menar att feministernas könskrig mot män och kvinnor handlar om att bryta ner familjen – detta för att i ett senare skede bryta ner samhället.

newsgram | Nynäshamn 17 januari 2019

Den amerikanska författarinnan och konservativa aktivisten Brittany Pettibone, 26, är aktuell med boken ”What Makes Us Girls.” Det är en handbok som är tänkt att hjälpa unga tjejer må bättre. Hon menar att feminister bedriver ett könskrig mot män och kvinnor för att krossa familjen som samhällets minsta beståndsdel.

I den här artikeln presenteras utdrag från YouTube-kanalen SGT Reports intervju med Brittany Pettibone.

Brittany Pettibones YouTube-kanal tar upp kontroversiella ämnen såsom feminism, invandring och SJWs  och mycket annat. Foto © YouTube

 

Brittany Pettibone blev en världskändis när hon och pojkvännen Martin Sellner greps av polisen på flygplatsen Luton i början av mars förra året. Brittany Pettibone skulle intervjua kontrajihadisten Tommy Robinson och Martin Sellner skulle hålla ett tal i Speakers’ Corner i Hyde Park i centrala London. Efter några dagars arrest släpptes paret och de kunde flyga vidare till pojkvännens hemland Österrike. De är förlovade och hon planerar för en framtid i Wien.

 

Hon och pojkvännen Martin Sellner är representanter för en växande anti-globalistisk rörelse som har fått olika namn. Några kallar den för altright – medan andra väljer etiketten identitärer. Politiskt representeras den anti-globalistiska rörelsen av nationalistiska ledare som Donald Trump, Viktor Orbán, Jair Bolsonaro, Matteo Salvini, Nigel Farage, Jimmie Åkesson och Marine Le Pen. Huvudmotståndare är globalister som Justin Trudeau, Theresa May, Annie Lööf, Emmanuel Macron och Angela Merkel.

Brittany Pettibone har blivit känd för sina YouTube-intervjuer med kända nationalistiska ledare i Nordamerika och Europa. Hon är en traditionell katolik som växte upp i staden St. Marys i den amerikanska delstaten Kansas. Hon har sju syskon och pappan Ted Pettibone ställde upp i guvernörsvalet 2002 i Kansas för Reformpartiet.

Nu är hon aktuell med boken ”What Makes Us Girls” – en handbok för unga tjejer och kvinnor att hitta sig själva, må bättre och därmed känna mer egenvärde.

 

Brittany Pettibone intervjuades av Sean – programledare på YouTube-kanalen SGT Report – i december förra året. Avsnittet handlar om hennes nya bok, könskriget mot män och kvinnor och familjens roll för att skapa stabila och trygga samhällen. Pettibone avslöjar att hon funderade i drygt ett års tid innan hon satte sig ner för att skriva en bok för unga tjejer som inte är så politiskt intresserade.

Jag bestämde mig för att skriva en bok speciellt för tjejer när jag förstod hur många av mina tjejkompisar som kämpar med sådant som inte alls har med politik att göra. Såsom att hitta en mening med deras liv och grupptryck för att anpassa sig till ett komplex om perfektionism. Känslan av att vara isolerad från det vanliga samhället som konservativ och så vidare, säger Brittany Pettibone till SGT Report.

Hon fortsätter.

En annan anledning till att jag skrev den här boken beror på att jag ville ge något till tjejer som inte är så politiskt. Några tjejer är galna i politik. Men de flesta tjejer gillar inte att läsa böcker som är så politiska. Jag ville göra något för den här gruppen, som ignoreras så mycket, men ändå är en demografiskt väldigt viktig grupp.

SGT REPORT: Okej! Jag vill naturligtvis fråga dig om hur globalisterna bokstavligen försöker förstöra reproduktion och familjer. Vad är dina tankar om det utifrån en kvinnas perspektiv? Vi får alltid höra hur folk på vänsterkanten talar om kvinnors rättigheter, men det de talar om egentligen är ”abort-on-demand.”

Bara det är någonting som visar vilket destruktivt koncept som unga tjejer får växa upp i. De indoktrineras i kommunala skolor om rätten att välja. Men är det inte kvinnans rätt att välja innan hon har sex? Det här är grumliga vatten, men de av oss som är kristna tycker verkligen att det här är viktigt. Vi upplever att våra kristna värderingar attackeras hela tiden.

Absolut, de får oss att skämmas för att vi har de här värderingarna. Å andra sidan, i islam har de några liknande värderingar, några är till och med mycket extrema. Men det är inte kontroversiellt för dem. Det är som att kristendomen ska kritiseras, men inte islam. Du har en mycket intressant diskussion där. Några kan förstås förneka det här. Men det är deras egentliga mål. Då måste man svara på frågan: ”Varför uppmuntrar vanliga medier oss konstant till att inte skaffa barn?” Att inte gifta oss eller ha sex med hundratals män och ägna all tid åt karriären innan vi ens tänker tanken att överväga äktenskap. Då har vi hunnit passera 30-årsstrecket. Det kanske inte längre finns några bra män kvar runt oss eller inga män som vill gifta sig med oss för att vi har hunnit bli för gamla. Du ser hur de med stor entusiasm har ställt män och kvinnor mot varandra. Man måste svara på den här frågan: Varför gör de det, undrar Brittany Pettibone.

Hon konstaterar.

Sanningen är den att om du bryter ner familjen kommer samhället också att brytas ner. Utan skydd och stöd från en stark stabil familj blir vi mycket mera isolerade. Vi blir sårbara och lättlurade. Vi blir också mycket mer beroende av institutioner som staten.

SGT REPORT: Får jag fråga dig om MeToo? Vad tycker du om MeToo-rörelsen? Därefter kan vi tala om Brett Kavanaugh-utskottsförhören. Tydligen, enligt MeToo, ska vi bara tro på varje kvinna som anklagar någon man för sexuella oegentligheter.

Det är helt vansinnigt. Jag tror faktiskt att det kanske finns en liten chans att MeToo-rörelsen började med goda avsikter. Åtminstone hos några enstaka kvinnor kanske. Men sedan dess har det tyvärr blivit en kaotisk väv av väldigt tunna anklagelser mot män till exempel ”han rörde min arm” eller ”han gjorde det och det” som jämställs med våldtäkt. Det är inte bara helt galet, men det är också en stor otjänst till de kvinnor som faktiskt gått genom traumat från en riktig våldtäkt, säger Brittany Pettibone.

Hon fortsätter.

Det har också, som du nämnde, skapat en kultur där män ställs till svars inför en pöbeldomstol. Kvinnor, de ska man alltid tro på, och om de anklagar män, då är mannen per automatik skyldig. Han kanske förlorar sitt anseende, han kanske blir av med jobbet, han kan till och med få avtjäna fängelsestraff i vissa fall. Man måste verkligen trycka på bromsarna på det här galna tåget. Eftersom relationerna mellan könen redan är otroligt skadade i och med framväxten av feminism.

Seglar feminister under falsk flagg?

För att illustrera vad feminism kan handla om visar Sean på SGT Report ett program av YouTube-profilen Black Pigeon Speaks. Han är känd inom altright-rörelsen. På YouTube har han omkring 460 000 följare över hela världen. Några ämnen som han har talat om på sistone är de Gula västarnas framfart i Frankrike, folkmordet på boer i Sydafrika och Silicon Valley-företagens censur i sociala medier. I det här avsnittet tar Black Pigeon Speaks hjälp av Brittany Pettibones bok ”What Makes Us Girls” för att beskriva det som han kallar för feminismens allra senaste utpost: ”fjärde vågens feminism.”

 

SGT Report: Boy! Han är verkligen rakt på sak. Han säger att kvinnor börjar vakna när dem förstår att allt har med extrema, extrema, extrema vänsterideologier att göra. Många går bara sin väg för att de i grund och botten är trötta på den här löjliga anti-amerikanska anti-frihetliga politiken. Kanske kan du förklara detta för mig? Varför använder han termen ”fjärde vågens feminism”? Vad är ”fjärde vågens feminism”?

Jag vet faktiskt inte varför han använder den termen. För ett år sedan sa alla ”tredje vågens feminism.” Så jag förstår inte riktigt vad man skulle kunna relatera till där. Jag antar att det är den mest extrema. Det skulle vara min första gissning, säger Brittany Pettibone.

Hon nämner att skådespelerskan Emma Watson höll ett anförande i FN omkring 2014 som handlar om att män och kvinnor arbetar tillsammans. Enligt Pettibone använde Emma Watson hashtaggen ”heforshe” som gick ut på att män kunde stödja kvinnor.

Det här framställdes som om det var neutralt och som en öppen välkomnande grej. Det var då som det tog fart och alla gick med i det. Jag tror, personligen, att många kvinnor, den stora majoriteten av kvinnor, de vill bara bli accepterade och älskade. De vill vara en del av samhället. De vill kunna relatera till andra människor. De vill inte känna sig isolerade, vilket många konservativa kvinnor gör. Det är därför jag tror att så många kvinnor inledningsskedet hoppade på det feministiska tåget, säger Brittany Pettibone.

Efter en stunds funderande kommer hon fram till att.

Många kvinnor lämnar feminism eftersom de inser: ”OK! Det här är inte säljargumenten de använde till oss. Det här är något annat.” Feminism har blivit mycket mindre och mycket mer extremt. Vanliga medier främjar fortfarande feminism och lyfter fram de här personerna. De ger dem mikrofonen. Men det går ändå inte så bra. Många kvinnor avvisar feminism och säger: ”Nej, så dumma är vi inte!” Du ser otaliga exempel på hur dem skyltar med deras idioti. Särskilt med det här senaste Kavanaugh-fallet.

 

Jag är inte säker på om ”fjärde vågens feminism” är något väldigt nytt. Jag antar att jag får titta närmare på vad han (Black Pigeon Speaks, reds. anm) har sagt eller gjort eller fråga honom själv. Jag får återkomma till dig med vad det egentligen betyder. För alldeles nyligen kallade alla det här för ”tredje vågens feminism”, säger Brittany Pettibone till SGT Report.

Du kan beställa Brittany Pettibones bok ”What Makes Us Girlshär.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar