Dr. Michael Yeadon: ”Dags att vakna och protestera – för att kunna återvända till det normala livet”

Av | 28 juli, 2021

Pfizers tidigare forskningschef Dr. Michael Yeadon berättade i en intervju att regeringar runtom i världen använt lögner genom hela Covid pandemin – men att massorna fortfarande kan agera för att världen ska kunna återgå till det normala samhälle som alla tidigare har varit vana vid.

newsgram | Nynäshamn den 28 juli 2021

| VISSELBLÅSARE | Även om många har låtit sig luras av propagandamaskineriet bakom World Economic Forums Covid-19-projekt finns det ännu tid för människor över hela världen att gå samman och kräva ett stopp för fortsatta nedstängningar och restriktioner som begränsar allas friheter nu och i framtiden. Det är kontentan av det budskap som Pfizers tidigare forskningschef Dr. Michael Yeadon gav i en intervju som har fått stor spridning i alternativa medier under sommaren.

Dr. Michael Yeadon gav en rejäl varning till mänskligheten att alla måste vakna innan det är alldeles försent i en intervju som har publicerats online, skriver the Daily Expose. Han har tidigare varit vice president och forskningschef för Pfizer i 16 år. Han sa att regeringen (Storbritanniens regering, reds. anm) ljugit för allmänheten under hela Covid-pandemin och att det är upp till massorna att stoppa dem.

Säg inte att du inte varnades för jag har varnat folk så länge jag kan och så kraftigt jag kan, att du fortfarande kan ta tillbaka ditt normala samhälle och ta tillbaka det imorgon, säger Dr. Michael Yeadon enligt the Daily Expose.

I videon förklarade Dr. Michael Yeadon att Covid-19-restriktionerna som introducerades i början av pandemin (och fortsätter att användas) inte fungerar. Till exempel förklarar han att munskydd inte klarar av att förhindra spridningen av det påstådda viruset, och att nedstängningar aldrig bromsade överföringen. Dessutom berättar Dr. Yeadon att de ”inte behöver bli vaccinerade med otillräckligt testade och i viss mån farliga, genbaserade spikproteininducerande proteiner” och istället borde strunta i vad korrumperade forskare säger åt dem vad de ska göra.

Dr. Michael Yeadon. Skärmbild: The Daily Expose

Pfizers tidigare forskningschef varnade för att om folk inte vaknar upp under de närmaste veckorna (intervjun spelades in innan Storbritannien införde vaccinpass, reds. anm) kommer de ha förlorat chansen att ta tillbaka friheterna och återgå till det normala samhället när vaccinpassen införs. Under hela videon, förklarar Dr. Mike Yeadon att regeringens politik – redan innan början av Covid-epidemin – vänt årtionden av förståelse för hur man skyddar människor från smittsamma sjukdomar upp och ned, och nämner ”lockdowns” som viktigt exempel på detta.

Du måste ha symptom för att vara smittsam men det vi gör är att vi sätter de sjuka i karantän, vi har alltid gjort det, säger Dr. Michael Yeadon.

Han fortsätter.

Vi har satt de sjuka i karantän eftersom det är så man undviker att infektera den bredare befolkningen. Så tanken på att sätta de friska i karantän, genom dessa så kallade lockdowns, är en ny uppfinning, och den har ingen grund alls vare sig i vetenskapen eller i historien att kontrollera epidemier.

Dr. Michael Yeadon fortsätter och säger att att masstestning av befolkningen inte infördes för att spåra fall av coronavirus utan för att framkalla rädsla för att kontrollera massorna. Han konstaterade också att asymptomatiska fall trotsar sunt förnuft eftersom det inte finns någon historik av virus som detta fram till år 2020.

Det är en stark evolutionär fördel för oss att vara medvetna om huruvida någon representerar ett hot mot oss eller inte. Och det faktum att vi är väldigt bra på det, tycker jag borde säga dig att de är pålitliga vägvisare för huruvida någon är ett hot mot dig. Så om de inte är symptomatiska kommer de inte smitta dig med influensa, säger Dr. Michael Yeadon.

Dessutom förklarade Dr. Michael Yeadon att Covid-19 utgör ett hot mot äldre och sådana som har underliggande hälsotillstånd, men det är ingen risk för dem som är unga, vältränade och friska. När det gäller den yngre demografin, säger han, att Covid-19 är ett mindre hot än influensa.

Här är Planet Lockdowns intervju med Dr. Michael Yeadon med svensk översättning – videon publicerades i början av juni-månad.

 

Dr. Michael Yeadon betonar att trots detta, fortsätter regeringar runtom i världen att beordra massorna att springa och gömma sig i sina hem, tvingas till onödiga nedstängningar och underkasta sig tyranniska restriktioner. I slutet av videon avslutar Dr. Michael Yeadon med att säga att han är uppriktig i sina ord och att han aldrig skulle ljuga, eftersom han får ”absolut ingenting utom kritik och social isolering” från hans likar.

Jag varnar dig för att regeringar runtom i världen, och definitivt din lokalt, ljuger för dig på olika sätt som är lätta för dig att fastställa, säger han.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar