Får demonstranter betalt för att protestera?

Av | 9 oktober, 2018

Anklagelserna började hagla över USAs president Donald Trumps när han i en tweet pekade ut några kvinnliga anti-Kavanaugh demonstranter som inhyrda proffsdemonstranter. Mycket tyder på att Trump råkade ut för demokraterna och corporate medias informella samarbete. Om någon i den vänsterliberala maktsfären hotas går dom till attack och smutskastar den politiske motståndaren.

newsgram | Nynäshamn 9 oktober 2018

Förra veckan påpekade USAs president Donald Trump i en tweet att ett par kvinnliga anti-Kavanaugh demonstranter fick pengar av bland annat den ungerskfödde valutahandlaren George Soros för att protestera mot utnämningen av Brett Kavanaugh som konservativ domare i Högsta domstolen i USA.

President Donald Trump reagerade över en film som visar hur några kvinnliga anti-Kavanaugh demonstranter trakasserar republikanen Jeff Flake när han står instängd i en hiss utan möjlighet att lämna platsen. Amerikanska, europeiska och israeliska tidningar uttryckte sitt ogillande över att Trump nämnde Soros vid namn. Men tidningarnas dramatiska överreaktion kan också handla om att president Donald Trump snuddade allt för nära sanningen när han började diskutera fenomenet inhyrda proffsdemonstranter.

Kampanjerna som drabbade Brett Kavanaugh och president Donald Trump visar hur demokraternas ”Wrap Smear”-taktik kan fungera i praktiken.

 

På en presskonferens förra året råkade demokraten Nancy Pelosi av misstag avslöja hur demokraterna och corporate media samarbetar med varandra. Det kallas för ”Wrap Smear”-taktiken. Först smutskastar en demokrat någon republikansk motståndare. En journalist plockar upp påståendet och skriver en artikel. Denna artikel kan demokraterna i sin tur använda som referens och säga: ”Titta, media har rapporterat om det här. Då måste det vara sant!”

För att återgå till president Donald Trumps omdiskuterade tweet, har reaktionerna i vänsterliberal massmedia skapat debatt bland kristna konservativa. Kristna kanalen TRU News har en rejäl genomgång av den senaste tidens omvälvande händelser i ett av deras program. De är inte nådiga i sin kritik.

Vi såg gaphalsarna utanför senator Jeff Flakes kontor när han meddelade att han skulle rösta ja på Kavanaugh. En skara galna kommunister som skrek ”skäms på dig!” och ”vad gör du med våra rättigheter?”. Det var de här människorna som ockuperade alla korridorer i Capitolium Hill, säger Edward Szall, korrespondent, på TRU News.

 

Till och med Mitch McConnell (red. senatens majoritetsledare och republikanernas gruppledare i senaten) råkade illa ut, inte en gång, men två gånger, på en flygresa. Han rör sig inte särskilt snabbt eftersom han lider av polio sedan han var barn. Så han rör sig inte snabbt genom flygplatser. De trakasserade honom när han gick igenom en flygplats på väg till Kentucky. När han kom tillbaka till senaten, jag tittade på honom igår kväll, för första gången såg jag Mitch McConnell arg, säger Doc Burkhart, korrespondent på TRU News.

 

De är verkligen livrädda. Den här McConnell-incidenten, jag är verkligen ingen anhängare av McConnell, men jag är inte heller någon anhängare av vad de gjorde mot den här mannen. Han, liksom många andra i senaten, de är på väg att bli gamla. De vill inte konfronteras när de plockar upp sitt bagage. De vet att de inte kan slåss mot en mobb. De är trötta på det här. De kommer börja rösta mot detta, säger Edward Szall.

 

Måste vi ordna så att senatorer och kongress-ledamöter har Secret Service-agenter nu, undrar Rick Wiles, programledare på TRU News.

 

Vi har redan Secret Service på pressekreterarna nu, vad är nästa steg, svarar Doc Burkhart.

De börjar diskutera kostnaden för att hålla alla politiker i Washington D. C. med personliga Secret Service-agenter för att skyddas mot vänsterorienterade demokrater. Astronomiska belopp nämns.

Jag tycker bara att demokraterna borde brytas upp med hjälp av RICO-lagen. Det är en kriminell organisation. Det är en subversiv kriminell organisation. Det är inte längre ett legitimt politiskt parti. Demokraterna har förlorat alla anspråk på legitimitet. De kan inte styra. De kan inte leda. De kan inte regera, säger Rick Wiles.

 

De kan bara skrika, inflikar kollegan Doc Burkhart.

 

De gör uppror säger Edward Szall och konstaterar att demokraterna endast är ute för att motarbeta regeringen och hur den är tänkt att fungera.

Är kvinnor lätta byten för grupper som vill skapa oro i ett land? Bilden föreställer en grupp kvinnor i Portland. De protesterar mot utnämningen av Brett Kavanaugh som ny domare i Högsta domstolen i USA. Foto: Thomas Teal

 

I förbifarten kommer de in på George Soros igen – valutaspekulanten och miljardären från Ungern. För några dagar sedan arresterades 27-årige Jackson Cosko. Han tillhörde demokraten Sheila Jackson Lees stab. Cosko hade gått in på några republikaners Wikipedia-sidor och lagt ut personliga uppgifter. I samband med att Cosko arresterades uppdagas det också att han inte står på någon lönelista.

Sheila Jackson-Lee påstår att 27-åringen var en volontär – medan dennes advokat uppger att han var en ”fellow” i hennes kansli. Därför betalades han av en ”utomstående institution.” Här finns det många frågetecken att räta ut.

Den här killen är inte en medarbetare, utan en kollega. En betald kollega troligen från en organisation som har med George Soros att göra, säger Edward Szall.

 

Jag vill veta vem som betalar den här killen, säger Rick Wiles.

 

En extern organisation har vi fått höra, säger Doc Burkhart.

 

Och han har tillgång till representanthuset. Men han står inte på den amerikanska regeringens lönelista, säger Rick Wiles.

 

Jamen, tänk på det här. Om maffian skulle anställa en torped och torpeden skadar någon, okej, du kommer inte bara hålla den här torpeden ansvarig, säger Edward Szall.

Han fortsätter.

Vi måste få reda på vem som har finansierat den här mannen. Han har på ett sätt varit en politisk torped i de handlingar som han har utfört. Saker som kunde ha skadat någon av de här senatorerna, barnen och fruarna genom att släppa den här informationen.

 

Allt fler vittnesmål bekräftar att president Donald Trump hade rätt. De så kallade anti-Kavanaugh demonstranterna fick pengar för att protestera mot Brett Kavanaugh.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar