Hollywoodskådespelaren James Woods ligger Lit De Parade på Twitter

Av | 22 september, 2018

James Woods har blivit bannlyst på den populära plattformen Twitter. Han ironiserade i en tweet över fenomenet feminiserade manliga demokrater. Skämtet föll inte i god jord hos Twitters vänsterliberala åsiktspoliser – dom stängde helt sonika av honom från plattformen.

newsgram | Nynäshamn 22 september 2018

Allt fler konservativa aktivister blir bannlysta i sociala medier. Den senaste att råka illa ut på Twitter, är Hollywoodskådespelaren James Woods rapporterar Infowars. Skådespelarens konto finns kvar på Twitter – men han kommer inte åt det. Vänsterliberaler använder ofta tjuvknepet att dom stänger av en användare i ett community genom att låta kontot ligga kvar – men användaren kommer inte längre åt kontot. Resultatet blir en digital kyrkogård där dissidenter ligger begravda. Traditionen förfinades i bolsjevikernas Sovjetunionen gentemot obekväma dissidenter som på mystiska sätt försvann från offentlighetens ljus.

Internet har fått sin motsvarighet till bolsjevikernas Lit De Parade – vänsterliberaler stänger av dissidenter men låter kontona ligga kvar. Bilden visar Vladimir Lenins kropp i mausoleumet. Källa: RIA Novosti/Lastochkin Oleg

 

En sparad skärmdump visar att Twitter har uppmanat honom att radera ett inlägg som han publicerade 20 juli. Twitters åsiktspoliser har inte varit sena med att påpeka att tweeten innehöll ”text och bild som har potential att kunna missförstås på ett sätt som kan påverka ett val.”

Memen som Woods delade på Twitter visar tre män med ”soyaansikte”-liknande leenden ackompanjerat med text som förklarar att manliga demokrater borde stanna hemma i november för att stärka kvinnors möjligheter att avgöra utgången av valet samma månad. James Woods uteslöt inte möjligheten att bilden var falsk – men kunde inte låta bli att skoja om att den kanske var riktig trots allt. För några gånger överträffar verkligheten faktiskt dikten.

Texten på memen löd: ”We’re making a Woman’s Vote Worth more by staying home,” memen inkluderade också hashtaggen #LetWomenDecide och #NoMenMidterms. Någonting som James Woods inte kunde låta bli att kommentera.

Egentligen ganska läskigt att det finns en tänkbar möjlighet att den kan vara på riktigt. Inte troligt, men i denna tidsålder av absolut liberal galenskap, är det åtminstone möjligt.” James Woods –Twitter

Enligt webbsajten Twitchy går det inte att utesluta att James Woods har blivit angripen för att ha trakasserat vänsterliberaler. Hollywoodskådespelaren är en känd pro-Trump anhängare på Twitter. Han är omtyckt på plattformen och har mer än 1,2 miljoner följare över hela världen. Många av hans tweets går ut på att häckla det vänsterliberala etablissemanget. Nu har en folkrörelse dragits igång för att få tillbaka James Woods på Twitter. Igen 😉

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar