James Woods: ”THERE IS A WAR ON BOYS IN AMERICA”

Av | 3 augusti, 2018

Nu kritiserar den amerikanske skådespelaren James Woods feminister för att vara ute på en ”feministisk jihad” – deras måltavla är pojkar.

(newsgramNynäshamn 3 augusti 2018)

Allt fler män protesterar nu öppet mot hur pojkar och män behandlas när vänsterliberala feminister får allt mer makt i samhället. I stället för jämställdhet mellan kvinnor och män, får numera män inta rollen som den kuvade parten. Allting börjar redan under uppväxten. Tidigare i veckan gick den kände amerikanske skådespelaren James Woods ut på Twitter för att peka på saker som han menar har gått överstyr i USA skriver den amerikanska tidningen The Daily Sheeple.

James Woods är en debattglad profil på Twitter – han vågar ta upp tabubelagda ämnen. Foto: Slaven Vlasic/Getty Images

Hollywoodskådespelaren James Woods,71 år, är känd från filmer såsom ”Once Upon a Time in America”, ”Salvador” och ”Ghosts of Mississippi”. Han är en frispråkig konservativ aktivist som förespråkar traditionella kristna värderingar.

I tweeten som satte fart på diskussionen på Twitter beskriver James Woods dagens generation feminister som om de vore utskickade på en ”feministisk jihad”. Han menar att dom är motståndare till allt som är manliga och fullt normala beteenden hos förtonåringar och tonåringar.

En känslig fråga som han väcker är användandet av piller för att tygla pojkarnas humör och beteenden. Flera twitterföljare tar upp egna erfarenheter från att ha drogats under uppväxten med bland annat läkemedlet Ritalin.

Även i Sverige höjs röster som tar avstånd från en mobbningskultur som frodas – där fula tricks är tillåtna för att hacka på män. Polismannen Patrick i Göteborg liknar fenomenet som en ”häxjakt”. Han menar att det aldrig hade varit tillåten om offren varit invandrare, kvinnor eller HBTQ-personer.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar