Michelle Obama: ”All this for a damn flag!”

Av | 20 november, 2019

Förra presidentparet Barack och Michelle Obama deltog i en minnesceremoni i 2011 för att hedra offren för 11 september-attackerna i USA. Nu har en video från minnesceremonin fått stor spridning på sociala medier – filmen avslöjar hur presidentparet hånar tillställningen.

newsgram | Nynäshamn den 20 november 2019

| RENAISSANCE | De senaste dagarna har en video fått stor spridning på sociala medier. I filmen kan man se det före detta presidentparet Barack och Michelle Obama under en minnesceremoni i 2011.

Michelle Obama och Barack Obama. Foto: PBS Newshour © Twitter

 

Paret medverkade för att hedra offren för 11 september-attackerna 2001. Det är ett terrorattentat som har blivit ett nationellt trauma i USA. Filmen avslöjar hur den före detta presidentfrun Michelle Obama vänder sig mot maken och viskar i hans öra:

All this for a damn flag!

Barack Obama tittar på Michelle och nickar leende för att visa att han håller med henne. Det tidigare presidentparets hånfulla agerande under minnesceremonin 2011 har väckt starka reaktioner på sociala medier.

 

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar