Över 1 miljon visningar på Flashback – AfS firar succén genom att köpa reklamplats

Av | 24 augusti, 2018

Alternativ för Sverige, AfS, har varit det stora diskussionsämnet i sommar på nätforumet Flashback. I dagarna passerade AfS-tråden en miljon visningar. Partiet firar detta genom att köpa reklamplats på Flashback.

(newsgramNynäshamn 24 augusti 2018)

För några dagar sedan passerade det nationalkonservativa partiet Alternativ för Sverige, AfS, milstolpen en miljon visningar i Flashback-tråden om partiet. Ett besked som väcker stor glädje bland sympatisörerna på Flashback. Det firar AfS genom att köpa reklamplats på det populära nätforumet. Surfar man in på Flashback möter man banners som med jämna mellanrum visar olika reklambudskap för det nybildade partiet.

Svenska etablissemanget har normalt sett beröringsskräck med Flashback – men inte AfS:arna.

I årets valrörelse visar AfS prov på att man har förmåga att paketera politiska budskap i enkla koncept som var och en kan förstå – vad sägs om ”Återvandringsverket”?

Gustav Kasselstrands parti AfS lyckas paketera partiets budskap för att passa i olika kanaler. Foto: Wikipedia

Det omöjliga blir möjligt. I ett nafs har AfS normaliserat tanken på att invandrare minsann kan återvända till deras hemländer. Återvandringspolitik blir lösningen på alla problem som etablissemanget har ältat åravis.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar