Rand Paul nobbar experimentella coronavaccin – säger ”naturlig immunitet” kommer skydda honom mot viruset

Av | 24 maj, 2021

Republikanen Rand Paul tänker inte ta något experimentellt Covid-19-vaccin. Han testades positiv för coronaviruset förra året och menar att hans kropp har utvecklat ”naturlig immunitet” som skyddar honom mot nya infektioner.

newsgram | Nynäshamn den 24 maj 2021

| ANTI-STOREBRORSSAMHÄLLE | Republikanen och Kentucky-senatorn Rand Paul testades positiv för coronaviruset förra året och han tillfrisknade senare. Nu vägrar han att ta experimentellt covid-19-vaccin och menar att hans egen kropps ”naturliga immunitet” kommer skydda honom mot viruset.

Tills dess att de visar mig bevis för att människor som redan fått infektionen dör i stort antal, eller blir inlagda på sjukhus eller blir svårt sjuka, har jag precis fattat mitt eget personliga beslut att jag inte tänker bli vaccinerad eftersom jag redan har haft sjukdomen och jag har naturlig immunitet, säger Rand Paul, enligt Big League Politics.

Den amerikanska myndigheten CDC (Centers for Disease Control and Prevention, reds. anm) fortsätter att propagera för att alla amerikaner ska gå och vaccinera sig mot Covid-19 oavsett om de har haft sjukdomen eller inte.

Rand Paul. Foto: NICHOLAS KAMM/AFP/Getty Images

Dessutom har republikanskt styrda delstater som Florida och Texas kritiserats för att guvernörerna inte har infört tillräckligt strikta coronarestriktioner – men Sverige verkar också ha varit måltavla för en psykologisk påverkansoperation vars syfte tycks ha varit att sabotera svenska myndigheters förmåga att hantera en pandemi.

I denna Twittertråd granskas klustret runt makthavaren Peter Wolodarski som i sociala medier har referat till alarmistiska forskare som Eric Feigl-Ding och Yaneer Bar-Yam. På LinkedIn skriver Feigl-Ding att han är ”A Soros Fellow and a World Economic Forum Global Shaper” medan Bar-Yam har varit talare på World Economic Forum i schweiziska Davos.

Paul Rand avvisar de känslor av rädsla som vanligtvis hör ihop med Covid-19 och använder sina egna vetenskapliga meriter som ögonläkare för att fatta beslut i medicinska frågor. Enligt Big League Politics ger Rand Paul federala byråkrater som utger sig för att vara folkhälsoexperter huvudvärk.

I ett fritt land skulle man tro att folk skulle hedra tanken att varje individ skulle få fatta det medicinska beslutet, att det inte skulle vara en storebror som kommer och säger åt mig vad jag måste göra, säger Rand Paul.

Han tillägger.

Kommer de också säga åt mig att jag inte kan ha en ostburgare till lunch? Kommer de säga åt mig att jag bara får äta morötter för att dra ner på mina kalorier? Allt detta skulle nog vara bra för mig, men jag tycker inte att storebror borde säga åt mig att göra det.

Av Carl Gram

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar