Thierry Baudet avslöjar the Great Reset i Nederländernas parlament

Av | 8 juni, 2021

I ett tal i Nederländernas parlament avslöjade Thierry Baudet att Rockefeller Foundation publicerat en rapport i 2010 där författarna beskriver ett Lock Step-scenario efter att ett kinesiskt virus orsakat en global pandemi och dess följder för världen. Rapporten kan ses som en manual för hur nationella ledare hanterar en pandemi medan World Economic Forums projekt the Great Reset handlar om hur livet kan komma att se ut efter coronakrisen.

newsgram | Nynäshamn den 8 juni 2021

| RENÄSSANS FÖR NATIONALISMEN | Thierry Baudet höll ett brandtal mot globalisternas projekt the Great Reset i Nederländernas parlament nyligen. Han är ledare för det nationalkonservativa och EU-skeptiska partiet Forum för demokrati (FvD) och ser Europeiska Unionen som ett kulturmarxistiskt projekt vars syfte är att förgöra den europeiska civilisationen.

Holländaren Thierry Baudet är en av de mest karismatiska ledarna i europeisk politik. Foto: ©  ANP

I sitt tal refererar Thierry Baudet till en rapport som Rockefeller Foundation släppte i 2010 om en pandemi som sprids från Kina till resten av världen och dess följder. Rapportens Lock Step-scenario passar in på de åtgärder som nationella ledare infört i land efter land över hela världen det senaste året medan World Economic Forums agenda the Great Reset beskriver vad som kan hända på andra sidan av coronakrisen.

I 2010, utvecklade Rockefeller Foundation – en av världens mest inflytelserika NGO’s – scenarios för framtiden gällande teknologi och internationell utveckling. Den här rapporten. I denna rapport beskriver Rockefeller Foundation Lock Step-scenariot. Detta beskriver en hotande global pandemi och dess följder. Enligt detta scenario – och jag har det här med mig – skulle kineserna börja med ”obligatoriska karantäner för alla medborgare och omedelbart och nästan hermetiskt stänga landets alla gränser”, säger Thierry Baudet.

Han fortsätter.

Nationella ledare från hela världen skulle börja med att stärka deras makt med lagar, regleringar och begränsningar. Från munskyddskrav till kontroll av kroppstemperatur vid ingångarna till tågstationer, flygplan, byggnader. Allt är här! Men det slutar inte med det. Enligt Lock Step-scenariot finns det mycket mer som väntar oss. ”Även efter att pandemin var över”, skriver forskarna, ”kvarstår den auktoritära kontrollen och övervakningen av medborgarna och deras aktiviteter och intensifieras till och med”.

 

Thierry Baudet berättar att Rockefeller-rapporten från 2010 beskriver hur ledare över hela världen roffar åt sig mer makt för att skydda dem själva från problem som blivit globala exempelvis pandemier, transnationell terrorism, klimatkriser och ökande fattigdom. Ämnen som har börjat diskuterats nu, inflikar han. Ingenting har lämnats åt slumpen. Rapport-författarna har till och med funderat på hur människor skulle reagera på dessa åtgärder.

Precis som nu, när folk jublar då de har vaccinerats, lägger upp bilder att de har fått sprutan på sociala medier – allt finns i den här rapporten – och ber om ett COVID-pass, förutspådde rapportförfattarna på Lock Down-scenariot, säger Thierry Baudet.

Enligt honom tror Rockefeller Foundation i 2010-rapporten att det skulle dröja tretton år innan folk börjar protestera mot all kontroll och de styrandes maktambitioner. Under tiden har företag och socialt liv gått åt spillo.

Vi höll tillbaka effektiva basala mediciner som Ivermectin bara för att kunna ge dessa experimentella sprutor status som ”godkänt vaccin” så fort vi kunde. Att vi nu rusar vidare med att ”infektionerna minskar” medan exakt samma sak hände förra året – som det gör varje år. Och det kommer hända igen när hösten kommer och nya infektioner uppstår. Och nu låtsas vi att allt hände på grund av COVID-19, allt medan det vi kallade för ”influensa” har försvunnit helt och hållet, säger Thierry Baudet.

Han konstaterar.

Viktigast av allt, jag hoppas att vi förstår att med hysterin kring den här kinesiska influensan som förevändning har en hel infrastruktur byggts. En infrastruktur som kan användas när som helst på grund av vilken händelse som helst. Lockdowns, munskydd, social distansering. Inget mer resande, inga handskakningar, löjliga experimentella sprutor.

 

Denna COVID-fas har varit en övning i att träna lydnad. Vårt parlament och Rutte-regimen har klarat av denna övning med bravur. Grattis. Klaus Schwab kommer vara stolt över dig. Globalistplanerna kan genomföras. Och nästa steg mot massövervakning och total kontroll kan tas.

Av Carl Gram

Redigerad: Av misstag omnämndes i tidigare version Rockefeller-rapportens scenario som ”Lock Down”, men korrekt benämning är ”Lock Step”, dessutom har en felöversättning av en mening i sista citatet rättats till.

Regler för kommentarer:

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton, var artig, hota aldrig och framförallt använt sunt förnuft.

Lämna ett svar